Drunknat för stunden

Skolaskolaskolaskola. Inlämningar och redovisningar svämmar över och jag drunknar i plugget. Men det är bara en tillfällig översvämning, snart kommer nog verkligheten och livräddar mig. Bara att hålla ut. 

50's

 

I torsdags firade Carlforsska 60 år med 50-tals tema. Vi i musikalen uppträdde och det gick faktiskt bra! Var ganska nervös innan men nervositeten avtog när vi började sjunga. Efter vi hade uppträtt bjöd skolan på tårta och  allas glädje sprudlade överallt. Sådant härligt gäng!

We Go Together

 
 
Skoldagen gick undan med ett svisch och den slutade med en intervju med en dansare. Nu ska jag fortsätta vidare med att plugga och sedan avsluta dagen påriktigt med att ha en jazzlektion ikväll. 
 
Imorgon ska vi öva för sista gången med musikalgruppen för att på torsdag ska vi visa upp oss för första gången i skolan. På torsdag anordnar skolan nämligen en 50-tals dag och då ska vi visa upp låten We go together från musikalen Grease. Så nervös! Har aldrig sjungit för publik, men det ska väl finnas en första gång för allt ;)
Visa fler inlägg