Lars Wallin

Åhh igår va en väldigt bra dag! Efter mycket slit var det äntligen dags för Amanda Fanny och mig att vara med på modevisningen för Lars Wallin, Gina Tricot och Aqva. Det var ett event i Västerås för att inviga utställningen för Lars Wallins vackra kreationer. På eventet så hölls en modevisning med kläder ifrån Gina Trocot och hår fixat från Aqva. 
 
Direkt efter skolan skyndade vi oss ner till frisörsalongen och fick vårat hår och smink fixat, tillsammans med alla modellerna. Efter det åkte vi till lokalen där eventet skulle hållas. En timma senare rullade folket in och det var dags för oss att starta modelvisningen med våran dans. Som sagt vi har lagt ner väldigt mycket tid på att dansen skulle bli så bra som möjligt och efter att vi hade kört var vi jätte nöjda. Skön känsla! 
 
Väldigt roligt att Lars Wallin var där och efter att han hade pratat lite på scenen så öppnades dörrarna till hans utställning. Så grymt fina kläder, man önskade ju att man ägde alltihopa som fanns med på utställningen.
 
Blev en fan bild tagen med Lars Wallin, jag och Amanda var ju smått starstruck....
 
 
 
En kommentar
publicerat i Dans
Taggar: danstävling, fashionshow, glad, larswallin, modevisning, tjej
Visa fler inlägg