5678

Hej på er! Jag vet att det finns några av er som fortfarande kikar in här fastän att jag inte har skrivit här på ett tag. Jag ska börja blogga för hemsidan 5678 och därför har mina tankar mer gått till vad jag ska skriva om där. Om ni känner för att titta in min blogg där så finns jag under fliken dansbloggare.
 
Jag kommer ha kvar den här bloggen men jag kommer nog inte skriva här lika ofta som förut ooh därför vill jag önska er alla en God Jul och Gott Nytt År!

Spänd, nervös men försöker hålla mig

Nu sitter jag på tåget mot nya äventyr! Imorgon sker en sak som jag har varit väldigt spänd över, nämligen att jag ska medverka i Make Up Stores Visning i Stockholm i samband med Julgalan. Ska träffa mina syster ikväll också, vilket ska bli jätte kul eftersom jag saknar henne enormt. 

Fast än att jag har försökt hålla mig i skinnet idag skriker min kropp av nervositet och jag kan inte förstå att det är imorgon som det gäller. 


bus

Tänker inte skriva att det är första advent idag. Tänker inte skriva att det är 23 dagar kvar till julafton. Tänker inte skriva att jag älskar att få julklappskalendrar. Whoops. 
 
Visa fler inlägg