Julia leker stylist

 
cold
 

coat
 

 

 

Gjorde ett litet collage med kappan ↑ jag planerar att införskaffa mig inför hösten och vintern. Gillar kragen för att den ser så mysig ut! Skulle dock mer se framemot att titta på badkläder och om jag hade någon slags magisk kraft så skulle jag göra tellus till en planet där det var sommarvärme varje dag! Tack och hej, let's walk against cold shitty times.

Alldeles ensammen

 
 
Sitter i skolan för mig själv medan alla andra har matte, men jag är så oerhört super mega glad över att jag valde bort matten nu i tvåan, eftersom att jag har fått höra att den är bajssvår.  Väntar på att spanskan ska börja och sen är det dags att åka hem. Ikväll har jag dansträning, streetjazz! Kollar på höstjackor och har hittat en jag gillar, det kommer nog upp en bild på den lite senare.
 

Precis som jag

 
 
Daniel Adams Ray´s nya låt "Precis som jag" får hålla mig sällskap efter att jag har vinkat hejdå till min kära mor som ska åka till Kreta. Är ganska avundsjuk såklart, men är glad för hennes skull. Hon behöver en liten avkoppling ifrån verkligheten och jag tror att hon kommer att få det underbart.
Visa fler inlägg