Oskar Linnros

Igår efter jobbet mötte jag upp Emil i Västerås för att gå runt lite på Cityfestivalen och för att kolla på Awake me up. Awake me up var en föreställning mitt i stan på torget som främjade kulturlivet i Västerås. Dans, musik, akrobater och mycket mer, väldigt kul att titta på!

Efter det så träffade jag Tove och fick äntligen se Oskar Linnros live, som jag har längtat! Konserten var mycket bättre än förväntat också. Vi båda två var väl lite mållösa efteråt.

Men nu sitter jag här igen på tåget påväg till Eskilstuna för att sticka hem en snabbis och sen direkt till jobbet.

Tankar

 
Ibland känner jag en sådan saknad, men en saknad som jag inte riktig vet vad det är. En bit av något som fattas och trillat bort. Frånvaron av att vilja känna någon, när det inte ens är möjligt. Platser och bilder som får mig att kännas och minnas, men allt som allt suddas minnesbilderna ut. Men om saknaden finns där och den bortsprugna känslan, varför ska jag bara stå brevid och se på?
 
 
 

27

 
♠BEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN♠
 
Idag är mina ben piffiga och jag har haft en bra kväll med min kära vän. Som tur är så hinner vi träffas lite då och då! Bara några dagar kvar sen ska jag få se Oskar Linnros!!!
Visa fler inlägg